Bezorging

De pakketen worden bij ons bezorgd via PostNL.

Retourneren

Wanneer u niet tevreden bent over een ontvangen product dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Dit kan alleen mits het product ongeopend is en in de originele verpakking zit. Vergeet niet uw retour aan te melden. Dit kan eenvoudig door een antwoord te sturen op de orderbevestiging die u van ons per mail heeft ontvangen. De kosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening. Wanneer u de order betaald heeft, zullen wij dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na uw melding, terugbetalen. We wachten in beginsel met terugbetalen tot wij het product retour hebben ontvangen. Wij zullen bij een volledig teruggezonden bestelling het totale bedrag terugbetalen. Wanneer u een gedeelte van uw order retour stuurt, zullen wij alleen het betaalde bedrag van het teruggezonden artikel terugstorten op uw rekening.

U kunt uw retour sturen naar:

AR Modelbouw
Carstensdijk 136
7916  RB ELIM

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze dienstverlening of onze producten. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben, vragen wij u vriendelijk om uw klacht via email, telefoon of reguliere post aan ons door te geven.

Onze gegevens:
AR Modelbouw
Carstensdijk 136
7916  RB ELIM
Tel: +31 6 38877833
E-mailadres: info@armodelbouw.com

Wij zullen uw klacht binnen enkele dagen na ontvangst beantwoorden. Mochten wij meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u niet tevreden zijn over de afhandeling van uw klacht, kunt u ook altijd contact opnemen met Stichting Webshop Keurmerk waar Fotolijsten.nl bij is aangesloten.